Niin se on kohta taas yksi vuosi takanapäin ja on aika tehdä katsaus menneeseen.

Mitäs sitten tapahtuikaan vuonna 2008?

Bianca valioitui, valittiin vuoden 2007 kauneimmksi näyttelynartuksi ja ensimmäinen Lumikedon eurasierpentue näki päivänvalonsa.

Tässäpä ne mieleenpainuvimmat tapahtumat olikin ;)

Näyttelyitä ei aivan hirvittävästi tullut kierreltyä noiden pentujen vuoksi.

Vuosi on vaihtumassa hirvittävässä myrskyssä. Tuuli on niin kova, että pystyssä ei tahdo pysyä. Puut valittavat tuulen kourissa (toivottavasti pysyvät pystyssä). Isoja oksia tipahtelee alas.

Sintti rimpula päätti lopettaa vuoden sairastelun merkeissä. Se oli toissa yönä saanut hampaisiinsa pussillisen laikkarikarkkeja ja nyt on massu kipeä.

Eilen oili maha ihan vesiripulilla, joka tuli tosi paineella. En ole koskaan nähnyt koiran puhaltavan peräpäästään tavaraa ulos sellaisella paineella, että suihku lentää parinkymmenen sentin päähän kaaressa.

Ruoka ei sille maistu mutta onneksi ripulilääkkeillä ruutaaminen on vähän rauhoittunut. Aamuruoan se oksensi samatein pois kun oli sen saanut syötyä.

Nyt vaan koetetaan saada massu rauhoittumaan ja pikkuhiipulan vointi paranemaan.

Mitäs sitten tuleva vuosi tuo tullessaan. Suunnitelmissa olisi saada Biancasta intti ennen seuraavia pentuja.

Mielenkiinnolla odotan myöskin pentujen pääsyä näyttelykehiin. Sintti ja Koni suunnistavat Kiuruvedelle ryhmänäyttelyyn huhtikuun lopussa. Kesä menee kehiä kierrellessä, että saadaan kerättyä kokemusta vuoden loppuhuipentumaan eli messariin.

Bianca suunnistaa ainakin Ruotsiin ja Norjaan.

Toivottelemme kaikille tutuille ja kasvattien omistajille oikein tulosrikasta sekä parempaa tulevaa vuotta 2009.

Lumikedon poppoo