Niin sitä vaan kevättä kohti mennään vaikka ulos katsoessa ei sitä aivan heti uskoisikaan. Lunta on taas niin paljon, että ei sekaan sovi. Noh jospa ne siitä juhannukseen mennessä sulaisivat pois.

Koiruuksien kanssa ollaan otettu ilo irti noista kinoksista ja harrastettu lumessa rämpimistä aivan urakalla.

Biancasta on tainnut tulla aikuinen kun se on aivan selvästi alkanut käyttäytymaan kuten eurasier. Viimeksi metsälenkillä sillä tuli mitta täyteen tuota kinoksessa rämpimisestä. Se otti ja lähti hyvin varmoin askelin takaisin tasaiselle maalle. Kun huutelin sitä takaisin metsään niin se vaan pysähtyi ja katsoi minua sen näköisenä, että kahlaa vaan mamma itse mulle riitti!

Nyt sillä oli juoksukin. Aika aikaisin pentujen jälkeen. Se näytti tasaavan rytmin takaisin entiseen.

Sintti on vaihtanut maitohampaansa pois ja purenta näyttäisi tulevan ihan ok vaikka välillä näyttikin, että sillä on yläpurenta Silmänisku

Uusia hampaita pitää sitten kokeilla kaikkeen mahdolliseen. Eilen meni mm. tietokoneen kaiuttimen johdot Huuto

Käytiin viikonloppuna pentujen kanssa Haapajärvellä mätsärissä. Hyvin nuo pennut olivat siellä vilinässä. Kehässäkin mentiin oikein reippaasti. Konetsu oli punaisten 5. ja Sintti punaisten 4.

Nyt pitäisi vaan löytää noita mätsäreitä, että pääsisi harjoittelemaan kunnolla tuota kehäkäyttäytymistä mutta kovin on hiljaista sillä rintamalla näin talviaikaan.